ȘEVALET

Concentric expune virtual într-o galerie avangardistă și nonconformistă lucrări grafice, picturi, fotografii aparținând unor artiști români ce au ales să colaboreze cu noi. Poartă Șevalet și ne vei fi alături în misiunea de a transforma strada în galerie de artă.

Shop now
artisti

Manifest este conceptul nostru de a expune și promova într-un mod creativ, inedit și nonviolent idei, cauze și declarații. Am ales să facem parte din soluție. Poartă Manifest și propagă mesajele noastre în grupurile tale.

Shop now

MANIFEST

GREEN

Green este despre confortul tău dar și al generațiilor următoare. Pentru tine ne-am asociat cu furnizori români de materiale naturale premium și din grijă pentru cei ce vor urma reducem la maxim deșeurile textile. Și cum altfel decât printr-un mod creativ? Rezultatul: produsele Concentric UNICAT.

Shop now

Într-o lume a globalizării, a consumului de masă și a produselor în serie avem nevoie să ne definim ca indivizi, să ieșim din tipare și trenduri. Sub eticheta Concentric Statement vei regăsi creații unicat ce te vor ajuta să îți definești stilul și personalitatea.

Shop now

STATEMENT