TERMENI ȘI CONDIȚII

Site-ul www.concentric.ro  este deținut și administrat de societatea comercială PEINT SIZĂRS S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în București, strada Drumul Taberei, nr. 44A, bl. Z132B, sc. B, et. 6, ap. 38, cam. 1, sector 6 și adresa de corespondență în București,  Lipscani Nr. 54, sector 3, CUI: 42629961, Registrul Comerțului: J40/6349/2020, Tel: 0727.801.649, E-mail: contact@concentric.ro.

Vizualizarea produselor și implicit efectuarea comenzii, echivalează cu înțelegerea, citirea și acceptarea termenilor și condițiilor prezentului contract de către CLIENT/ CUMPĂRĂTOR. Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul prezentului contract/acord, fără notificarea în prealabil a Clienților.

1.DEFINIȚII ȘI TERMENI

Vânzător – S.C. PEINT SIZĂRS S.R.L., având datele de identificare CUI: 42629961, Registrul Comerțului: J40/6349/2020, cu capital social în valoare de 200 lei și sediul social în București, strada Drumul Taberei, nr. 44A, bl. Z132B, sc. B, et. 6, ap. 38, cam. 1, sector 6 și adresa de corespondență în București, strada Lipscani Nr. 54, sector 3.

Cumpărător – persoana fizică/persoana juridică sau orice entitate juridică ce efectuează o Comandă pe site.

Site – domeniul www.concentric.ro.

Utilizator – orice persoană fizică/juridică înregistrată pe Site sau care vizitează Site-ul și a luat la cunoștință clauzele specifice Site-ului din secțiunea Termeni și Condiții.

Username – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumpărător și-l poate seta în momentul în care se înregistrează pe Site sau opțional în momentul efectuării comenzii.

Cont – secțiunea din Site formată dintr-o adresă de e-mail (sau username) și o parolă, care se poate crea opțional de către Utilizator/Client/Cumpărător.

Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Clientul își exprimă intenția de a achiziționa bunuri sau servicii de pe Site prin efectuarea plății acestora (prin modalitățile agreate de Vânzător).

Curier – persoana de drept public sau privat care desfășoară activități de curierat conform legii.

Bunuri și Servicii – orice produs sau serviciu disponibil pe Site.

Specificații – toate descrierile și specificațiile/ informațiile Produselor și Serviciilor așa cum sunt precizate în prezentarea acestora.

Contract – reprezintă acordul încheiat la distanță între Vânzător și Cumpărător, fără prezența fizică simultană a acestora.

Conținut – toate informațiile, datele, descrierile prezentate pe site sau conținutul e-mail-urilor trimise de către Cumpărători către Vânzător, orice informații comunicate prin orice mijloc de către Vânzător sau Cumpărător.

Comentariu – o evaluare scrisă de către cumpărător în baza unui comenzi efectuate pe site referitor la calitatea și concordanța produselor sau serviciilor.

Document – prezentele Termene și Condiții.

2.DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1.Prin efectuarea unei comenzi, Clientul își exprimă acordul cu forma de comunicare agreată de către Vânzător, respectiv telefonic sau prin e-mail.

2.2 Notificarea primită la efectuarea Comenzii este pur informativă și nu reprezintă acceptarea acesteia până în momentul în care se primește notificarea finală de acceptare a comenzii și procesarea acesteia. Contractul se consideră încheiat în momentul în care Cumpărătorul primește de la Vânzător notificarea finală privind expediția produsului.

2.3. Ne rezervam dreptul de a nu livra comenzi și cantități mari și ne rezervăm dreptul de a modifica cantitatea bunurilor și a serviciilor. În acest caz, pe adresa de e-mail furnizată la efectuarea comenzii sau telefonic, vă vom informa de acest lucru.

2.4 Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clientela, în funcție de comenzile efectuate și onorate, implicit de comportamentul acesteia.

3.COMENZILE ONLINE

3.1. Fotografiile produselor sunt cu caracter informativ și conțin strict produsele descrise de către S.C. PEINT SIZĂRS S.R.L. în specificații și descriere, alte accesorii care nu sunt specificate dar există în poze sunt cu caracter informativ și nu sunt incluse în pachetele comandate.

3.2.Tarifele produselor sau serviciilor prezentate pe site-ul www.concentric.ro  sunt exprimate în lei.  Prețul final este format din prețul de achiziție la care se adaugă costul de transport. Nu percepe nicio altă taxă suplimentară. 

3.3. Informațiile și descrierile produselor sau serviciilor disponibile pe site (imagini, specificații, prezentări, videoclipuri) sunt efectuate de către personalul S.C. PEINT SIZĂRS S.R.L. sau sunt puse la dispoziție de către furnizori/colaboratori. Așadar, acestea nu reprezintă o obligație contractuală din partea noastră, având titlu de prezentare și informare. Acestea se pot modifica în orice moment ca urmare a unor neînțelegeri, erori sau alte probleme tehnice.

3.4. Nu garantăm disponibilitatea stocului tuturor produselor, putând exista diverse probleme. Astfel, unele comenzi se vor afla în situația în care nu pot fi onorate. În această situație, Clientul va fi notificat imediat de către Vânzător.

3.5. Clientul/ Cumpărătorul declară că datele furnizate pentru onorarea și livrarea comenzii sunt adevărate, corecte și complete.

3.6. După finalizarea comenzii, Clientul este de acord ca Vânzătorul să îl contacteze în vederea confirmării comenzii (dacă este cazul) sau în vederea rezolvării oricăror probleme apărute în derularea acestui contract.

3.7. În urma cumpărării de pe site-ul pot efectua review-uri (comentarii) pentru produsele achiziționate. Ei pot oferi comentarii atât pozitive cât și negative, cu condiția să respecte regulile unei exprimări coerente, să utilizeze un limbaj corespunzător, să nu aducă injurii altor membrii.

3.8. Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica comentariul Clientului dacă acesta nu este în concordanță cu prezentul act.

3.9. Cumpărătorul, prin publicarea comentariului, își dă acordul ca Vânzătorul să utilizeze, reproducă, adapteze, traducă sau să distribuie conținutul comentariului pe durata nedererminată și nelimitată ca teritoriu.

4 .FACTURI ȘI PLĂȚI

4.1. În urma efectuării unei comenzi pe site-ul www.concentric.ro, se va emite factura fiscală cu datele furnizate de către client.  Prețul final este format din prețul de achiziție la care se adaugă costul de transport. Nu percepe nicio altă taxă suplimentară. 

4.2. Prețul produselor, modalitatea de plată și livrarea este specificat pentru fiecare produs în parte în cadrul site-ului www.concentric.ro.

4.3 Cumpărătorul se obligă să furnizeze Vânzătorului informații corecte, actualizate, conforme și adevărate, care sunt necesare emiterii facturii fiscale conform legislației române.

4.4. La prețurile afișate pe site-ul www.concentric.ro nu se aplică T.V.A..

4.5. Factura este livrată Cumpărătorului prin intermediul Curierului.

4.6. În cazul în care din motive de neglijență, eroare sau din alte motive tehnice, Clientul nu a primit factura de la Cumpărător, acest fapt trebuie sesizat pe adresa de e-mai: contact@concentric.ro, sau telefonic la numărul 0727.801.649.

4.7. În prezent, compania noastră, respectiv site-ul www.concentric.ro agrează modalitățile de plată afișate pe pagina oficială și la momentul finalizării comenzii.

4.8. Nu există o valoare minimă de comandă, ci pot fi impuse limitări în funcție de produsele comandate (Ex. Dintr-o categorie de produse se pot comanda 10 bucăți).

5.CONȚINUTUL SITE-ULUI ȘI DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

5.1. Conținutul site-ului www.concentric.ro, cum este definit și în preambul, nu poate fi utilizat, reprodus, transmis, publicat, transferat fără acordul proprietarului și folosit în alte scopuri față de cele legal permise.

5.2. Vizitatorul/Clientul/ Cumpărătorul nu are voie să copieze, să distribuie sau să transfere, modifice conținutul site-ului www.concentric.ro în alt scop decât cel pentru care a fost efectuat. Însușirea imaginilor, textelor sau a oricăror altor însemne aparținând www.concentric.ro, modificarea conținutului și a descrierilor se face cu acordul scris al S.C. PEINT SIZĂRS S.R.L., deoarece unele însemne/imagini includ dreptul de autor.

5.3. Diferite imagini/ descrieri/ specificații din cadrul site-ului www.concentric.ro sunt utilizate cu acordul proprietarilor.

5.4. În cazul în care S.C. PEINT SIZĂRS S.R.L. oferă Vizitatorilor/Clienților/ Cumpărătorilor dreptul de a utiliza diferite însemne, prin acord scris, acesta se va limita la folosirea acestora, pe perioada înscrisă expres în documentul primit, fără utilizare ulterioară și fără a denigra imaginea S.C. PEINT SIZĂRS S.R.L..

5.5. Vizitatorii/ Clienții/ Cumpărătorii nu pot copia sau utiliza Conținutul site-ului în scopuri comerciale, utilizarea acestuia se poate efectua numai în scopuri personale, respectiv non-comerciale, respectând prevederile prezentului contract.

5.6. Utilizarea Conținutului în alte scopuri decât cele expres prezentate în prezentul acord sunt strict interzise și intra sub incidența legilor în vigoare privind drepturile de autor.

 6.SUBCONTRACTAREA ȘI CESIONAREA CONTRACTULUI

6.1. SC PEINT SIZĂRS SRL poate subcontracta/cesiona prezentul contract/acord către alte terțe persoane, în vederea onorării comenzilor, fără acordul Clientului însă notificându-l.

7.LIVRARE

7.1. Vânzătorul livrează bunurile achiziționate de către Cumpărător prin curierat rapid, în sistem door-to-door. Cumpărătorul poate opta și pentru ridicarea personală a bunurilor achiziționate.

7.2. Produsele vor fi livrate într-un interval de 4-7 zile de la data confirmării comenzii prin email. Termenul de livrare se poate prelungi din cauza condițiilor meteorologice sau a sărbătorilor legale. Detalii despre aceste inconveniente vor fi transmise în timp util.

7.3. Curierul agreat oficial de către compania noastră PEINT SIZĂRS SRL (www.concentric.ro), prin intermediul căruia se vor livra comenzile și accepta retururile este FAN CURIER.

7.4. Atât Vânzătorul cât și Curierul garantează o ambalare corespunzătoare a produselor.

8. RETUR

Consumatorul are dreptul de a returna Produsele în următoarele situații:

8.1 Cumpărătorul decide denunțarea unilaterală a Contractului. Cheltuielile directe de returnare a Produselor sunt suportate de Cumpărător.

8.2 Produsul nu este conform cu specificațiile prezentate pe site. Daca Produsul comandat se dovedește a nu fi conform cu specificațiile din oferta Vânzătorului, se poate solicita returnarea acestuia în vederea înlocuirii sau rambursării integrale a contravalorii. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de S.C. PEINT SIZĂRS SRL.

8.3 Daca a fost livrat un alt produs decât cel comandat, Cumpărătorul are obligația de a semnala imediat acest lucru Vânzătorului, pentru a returna produsul și pentru a fi înlocuit cu produsul corect comandat. Toate costurile de retur și de transport al produsului corect comandat vor fi suportate de S.C.PEINT SIZĂRS SRL.

8.4 Pentru Produsele vândute și livrate de S.C. PEINT SIZĂRS SRL, Cumpărătorul beneficiază de dreptul de retur al Produselor în 14 zile de la data primirii coletului.
În funcție de opțiunea Cumpărătorului, banii proveniți din stornarea Produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui Produs sau se pot returna în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea Produsului de către Vânzător, în contul indicat la completarea formularului de retur.

8.5 În toate cazurile, Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original, însoțite de toate accesoriile și documentele la adresa: București, str. Lipscani Nr. 54, sector 3.

8.6 În cazurile în care Produsele returnate prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, deteriorări, accesorii lipsă, S.C. PEINT SIZĂRS SRL își rezervă dreptul de a decide fie acceptarea returului, fie de a opri o parte din valoarea Produsului, suma ce va fi determinată după evaluarea de către Vânzător a prejudiciilor aduse Produsului.

De asemenea, returul poate fi refuzat de către Vânzător în situația unor abuzuri (returnări repetate) de către Cumpărător.

Daca returul a fost refuzat de către Vânzător pentru unul dintre motivele enumerate mai sus, costul transportului înapoi către Cumpărător va fi suportat de către acesta din urmă.

Procedura de retur al produselor achiziționate din magazinul fizic CONCENTRIC.
 
Conform legislației în vigoare magazinele fizice nu au obligația să accepte retururile produselor achiziționate din magazinele fizice, cu exceptia anumitor cazuri reglementate de către prevederile legale.
 
Cu toate acestea, pentru a veni în întâmpinarea Cumpărătorului,  SC Peint Sizărs SRL a implementat o procedura de retur:
 1.  Returul produselor achiziționate direct/personal din magazinul fizic CONCENTRIC se poate face în termen de 30 (treizeci) de zile de la achiziționării,
 2. Cumpărătorul revine în magazin prezentând produsul cu etichetă și bonul fiscal care certifică achiziția,
 3. Produsul care face obiectul returului nu a fost deteriorat, purtat, parfumat astfel incat produsul poate fi  revândut;
In cazul în care returul a fost acceptat conform condițiilor cumulative de mai sus, Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea produsului cu alt produs existent din magazinul fizic, plătind diferența de pret dacă este cazul (in cazul de înlocuire cu un produs mai scump decât cel returnat) sau poate primi prețul în bani înapoi conform cu valoarea efectiv plătită la momentul achiziției produsului așa cum apare ea pe bonul fiscal.
 
Cumpărătorul va recupera valoarea în bani plătită pentru achiziționarea produselor. Valoarea voucherelor sau a cardurilor cadou nu va fi recuperată.
Indiferent de modul în care a fost achitat produsul, returnarea sumelor se va face într-un cont bancar precizat de Cumpărător prin completarea Formularului de retur, în maxim 14 zile calendaristice de la data solicitării returului.
 

9.RECLAMAȚII, SESIZĂRI ȘI SUGESTII

9.1. Pentru sesizări privind produsele/ serviciile achiziționate sau pentru funcționalitatea site-ului, va rugăm să ne contactați telefonic la numărul 0727.801.649, prin e-mail la contact@concentric.ro.

9.2. Pentru reclamații privind produsele/ serviciile achiziționate sau alte probleme apărute în relaționarea cu personalul S.C. PEINT SIZĂRS S.R.L, vă rugam să ne contactați telefonic la numărul 0727.801.649, prin e-mail la contact@concentric.ro.

9.3. Pentru sugestii privind produsele / serviciile noastre sau orice tip de sesizare, vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul 0727.801.649, prin e-mail la contact@concentric.ro.

9.4. Soluționarea sesizărilor și a reclamațiilor se efectuează în ordinea primirii acestora, termenul maxim fiind de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

 

10.FORȚA MAJORĂ

10.1. Părțile sunt exonerate de răspundere în executarea parțială sau totală a prezentului contract în cazul apariției unor cauze de forță majoră, în condițiile legii.

10.2. În cazul în care, în termen de 15 zile, forța majoră nu încetează, părțile au dreptul de a renunța la Contract fără ca una dintre ele sa pretindă daune-interese.

 

11.CLAUZE FINALE – LEGEA APLICABILĂ ACORDULUI. SOLUȚIONAREA LITIGIILOR

11.1. Dacă unele dintre clauzele Acordului devin sau sunt declarate nule, validitatea celorlalte clauze nu va fi afectată.

11.2. Acordul va fi interpretat conform legilor din România.

11.3. Părțile vor face toate eforturile pentru a rezolva pe cale amiabilă, prin tratative directe, orice neînțelegere sau dispută care se poate ivi între ei, în cadrul sau în legătură cu îndeplinirea acordului.

11.4. Dacă după 15 de zile de la începerea acestor tratative, părțile nu reușesc să rezolve în mod amiabil o divergență contractuală, fiecare poate solicita ca disputa să se soluționeze de către instanțele judecătorești competente.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Confidențialitatea datelor tale cu caracter personal este importantă pentru noi.

În acest document vă explicăm modul în care SC PEINT SIZĂRS SRL colectează, stochează, procesează și partajează datele dvs. personale, conform legislației aplicabile în materie.

Această notă se aplică în legătură cu prelucrările de date realizate de SC PEINT SIZĂRS SRL

Acest document este relevant pentru dumneavoastră indiferent de poziția în care vă aflați: client, reprezentant al unui partener – persoană juridică, solicitant al unei oferte sau persoană care ne contactează în alte scopuri (eg, în legătură cu cereri sau reclamații), vizitator al sediului ori punctului nostru de lucru, intern, vizitator al site-ului nostru, etc.

Vom fi întotdeauna transparenți cu dvs. cu privire la ceea ce facem cu datele dvs. personale. Această politică vă spune, de asemenea, care sunt drepturile dvs. în raport cu datele personale pe care ni le dați.

 

Cum și când SC PEINT SIZĂRS SRL colectează datele dvs. personale?

Colectăm date cu caracter personal atunci când este relevant pentru nevoia dvs. de consumator sau pentru relația dvs. cu SC PEINT SIZĂRS SRL (când cumpărați produse, când creați un cont pe platforma noastră de vânzări, când accesați serviciul nostru de asistență pentru clienți, etc.). Toate datele dvs. personale sunt obținute direct de la dvs. atunci când faceți o comandă sau completați un formular, când interacționați cu noi online sau la sediul/punctul nostru de lucru.

Nu vom folosi informațiile dvs. personale pentru acțiuni de marketing fără a fi nevoie să aveți aprobarea expresă.

 

Ce date personale colectăm?

Datele personale obișnuite pe care le colectăm sunt: ​​numele, adresa, vârsta, limba, adresa de livrare, informațiile financiare și de plată pe care le utilizați în relația noastră comercială cu dvs., istoricul achizițiilor și alte informații pe care alegeți să ni le oferiți.

 

Drepturile dvs. de confidențialitate

 • Dreptul de acces la date. Aveți dreptul de a obţine accesul la datele privitoare la dumneavoastră pe care le prelucrăm sau le controlăm sau la copii ale acestora; aveți, de asemenea, dreptul de a obţine de la noi informaţii cu privire la natura, prelucrarea şi divulgarea acestor date.
 • Dreptul la rectificarea datelor. Aveți dreptul de a obţine rectificarea inexactităţilor datelor privitoare la dumneavoastră pe care le prelucrăm sau le controlăm.
 • Dreptul la ştergerea datelor („dreptul de a fi uitat”). Aveți dreptul de a obţine de la noi ştergerea datelor privitoare la dumneavoastră pe care le prelucrăm sau le controlăm.
 • Dreptul la restricţionarea prelucrării datelor. Aveți dreptul de a restricţiona prelucrarea datelor privitoare la dumneavoastră pe care le prelucrăm sau le controlăm.
 • Dreptul de a obiecta. Aveți dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor privitoare la dumneavoastră de către noi sau în numele nostru.
 • Dreptul la portabilitatea datelor. Aveți dreptul de a obţine transferul către un alt operator al datelor privitoare la dumneavoastră pe care le prelucrăm sau le controlăm.
 • Dreptul la retragerea consimţământului. În situaţiile în care prelucrăm datele privitoare la dumneavoastră în temeiul consimţământului dumneavoastră, aveți dreptul de a vă retrage consimţământul; puteți face aceasta în orice moment, cel puţin la fel de uşor cum ne-ați acordat iniţial consimţământul; retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării datelor privitoare la dumneavoastră pe care am realizat-o înainte de retragere.
 • Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră de către noi sau în numele nostru. În România, această autoritate este Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Pentru a exercita unul sau mai multe dintre aceste drepturi sau pentru a adresa orice întrebare despre oricare dintre aceste drepturi sau orice prevedere din această informare sau despre oricare alte aspecte ale prelucrării datelor privitoare la dvs. de către noi, vă rugăm să utilizați detaliile de contact:

SC PEINT SIZĂRS SRL

Adresă corespondență: Str. Drumul Taberei Nr. 44A, bloc Z132 B, etaj 6, apt. 38, camera 1, sector 6, Bucureşti

Număr de telefon: 0775 235 051 (disponibil luni-vineri: 09:00 – 17:00 )
Adresă de e-mail: contact@concentric.ro

Website: www.concentric.ro

 

Unde stocăm datele dvs.?

Datele dvs. personale sunt stocate în medii sigure, fiind protejate împotriva accesului, utilizării, modificărilor sau distrugerii de către părți neautorizate.

 

Partajarea datele dvs. personale

Confidențialitatea este foarte importantă pentru noi, de aceea nu vom împărtăși niciodată informațiile dvs. altui scop decât cele explicate în acest document și cele permise și solicitate de lege.

Orice transfer de date se face în conformitate cu legislația din România și UE.

Pe lângă situațiile menționate mai sus, putem transfera informațiile dvs. personale către furnizori de servicii terți de încredere, care gestionează sistemele noastre IT, oferă livrare pentru noi sau oferă servicii în numele nostru. De exemplu: marketing, servicii financiare, publicitate, furnizori de plăți, livrare și alte servicii online și offline relevante pentru relația noastră comercială. Cu toate acestea, toți furnizorii de servicii pe care îi folosim sunt obligați contractual să respecte politica SC PEINT SIZĂRS SRL.

 

Cât timp stocăm date

Datele dvs. personale sunt stocate atâta timp cât sunt necesare în scopul pentru care au fost oferite.

 

Cum folosim datele dvs. personale?

Folosim datele dvs. într-o varietate de moduri diferite, în principal pentru îndeplinirea obligației contractuale și pentru îmbunătățirea experienței dvs. de client/partener contractual.

 • Preluarea comenzilor și furnizarea de servicii. 
 • Furnizarea de informații comerciale cu acordul dvs.
 • Serviciul de asistență pentru clienți
 • Utilizarea platformei de vânzări online
 • Cookie-uri
 • Marketing
 • Facturare
 • Campanii de recrutare
 • Ateliere și evenimente
 • Alte situații – cu acordul dvs. direct și în concordanță cu legea privind protecția datelor.

Este posibil să actualizăm din când în când această politică de confidențialitate. Dacă facem modificări semnificative, vă vom anunța, dar vă rugăm să verificați regulat această politică pentru a vă asigura că sunteți la curent cu cea mai actualizată versiune.

 

POLITICA DE UTILIZARE COOKIES

S.C. PEINT SIZĂRS SRL folosește cookies pentru pagina de internet https://concentric.ro.

Politica noastră de utilizare cookies explică ce sunt acestea și cum utilizăm noi cookie-urile paginii de internet.

Fișierele de tip cookie sunt mici fișiere text transmise de către serverul unui site web către un navigator/browser web (de ex. Chrome, IE, Firefox, Opera), memorie RAM sau unitate de hard disk, în momentul accesării inițiale a website-ului și apoi stocate pe echimpamentul utilizatorului. Cookie‐ul este un fișier complet “pasiv” (nu conține programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa alte informații de pe harddisk‐ul utilizatorului). Fișierele au un format simplu, de tipul “Parametru: Valoare”. Durata lor de viață este predeterminată, unele expiră la închiderea sesiunii (a browserului), iar altele având persistența mai îndelungată (de ordinul zecilor de zile).

Când navighezi pe website-ul https://concentric.ro, se generează în mod automat informații despre vizita ta pe site.

Website-ul https://concentric.ro este restrictiv în privința utilizării cookie‐urilor, acestea fiind reduse la strictul necesar. Astfel, noi utilizăm:

Cookie necesare

Denumire Descriere Durata de viata
moove_gdpr_popup Salvează Acceptarea sau refuzul pentru cookies 14 zile
woocommerce_cart_hash Ajută WooCommerce să determine când se schimbă conținutul / datele coșului. Sesiune
woocommerce_items_in_cart Ajută WooCommerce să determine când se schimbă conținutul / datele coșului. Sesiune
wp_woocommerce_session_ Conține un cod unic pentru fiecare vizitator, astfel încât să știe unde pot găsi datele coșului în baza de date pentru fiecare client. 2 zile
wordpress_logged_in_ Cookie-ul este plasat pentru a menține utilizatorii conectați. Sesiune
wordpress_sec_ Cookie-ul este plasat pentru a oferi protecție împotriva hackerilor, pentru a stoca detaliile contului. 15 zile