DESPRE CONCENTRIC

CONCENTRIC este un atelier de creație unde arta se poartă. Dorinta noastră este să oferim un mijloc de exprimare, un mod de a arată că ești diferit. Articolele noastre reflectă un concept despre viață: unicitatea. Materialele sunt atent alese și de cea mai bună calitate: bumbac, in, mătase, lână, piele. Dorim să susținem producătorii români și căutăm să achiziționăm din plan local. Metodele de execuție sunt la fel de variate precum lucrările: imprimare DTG, brodare, gravare, pictură.  

Pentru că ne place să ieșim din tipare am creat un segment unic prin care ne-a fost mai ușor să ne exprimăm viziunile și principiile după care ne ghidăm. Astfel a apărut CONCEPT, un spațiu în care am adunat cele mai bune idei Concentric. Aici poți găsi: articole manifest, articole șevalet, articole green și articole statement.

ȘEVALET

Concentric expune virtual într-o galerie avangardistă și nonconformistă lucrări grafice, picturi, fotografii aparținând unor artiști români ce au ales să colaboreze cu noi. Poartă Șevalet și ne vei fi alături în misiunea de a transforma strada în galerie de artă.

Shop now
artisti

Manifest este conceptul nostru de a expune și promova într-un mod creativ, inedit și nonviolent idei, cauze și declarații. Am ales să facem parte din soluție. Poartă Manifest și propagă mesajele noastre în grupurile tale.

Shop now

MANIFEST

GREEN

Green este despre confortul tău dar și al generațiilor următoare. Pentru tine ne-am asociat cu furnizori români de materiale naturale premium și din grijă pentru cei ce vor urma reducem la maxim deșeurile textile. Și cum altfel decât printr-un mod creativ? Rezultatul: produsele Concentric UNICAT.

Shop now

Într-o lume a globalizării, a consumului de masă și a produselor în serie avem nevoie să ne definim ca indivizi, să ieșim din tipare și trenduri. Sub eticheta Concentric Statement vei regăsi creații unicat ce te vor ajuta să îți definești stilul și personalitatea.

Shop now

STATEMENT

Alege CONCENTRIC și vei susține mișcarea artistică a lucrului de mână realizat cu migală, pricepere și dedicare. Ne-am bucura să putem împărtăși munca noastră cu cât mai multe persoane.

CONCENTRIC transformă strada în galerie de artă.